High-arrangementen

Op zoek naar een leuke en gezellige activiteit met vrienden of familie? Vanaf 2 personen kunnen wij een heerlijke high tea, wijnproeverij, lokale bierproeverij of een high wine of high beer verzorgen.

High-Tea

Bij Oost bieden we een high tea die anders is dan anders. We serveren de high tea in verschillende gangen. We starten met een amusesoepje. Daarna volgen de klassieke sandwiches met kip of zalm en met kaas. Daarna volgt onze signature dish, een half mootje huisgerookte zalm. We serveren daarna nog een verrassing van de chef en dan eindigen we de high tea met een plankje met diverse zoetigheden. Bij de high tea schenken we onbeperkt thee.
Let op: minimaal 4 personen
€ 28,50 per persoon

Schuitje varen, theetje drinken
Nog leuker is het om deze high tea aan boord van de Jacoba te doen. De Jacoba is een klassieke salonboot uit 1925. Je kan met maximaal 12 personen aan boord high tea’ en.

Wijnproeverij

3 verschillende (lokale) wijnen met 3 bijpassende hapjes
€ 28,50 per persoon

Lokale bierproeverij

3 soorten bijzonder bier uit de regio met 3 bijpassende hapjes
€ 25,50 per persoon

High Wine

4 verschillende wijnen met 4 bijpassende gerechten
€ 47,50 per persoon all in

Producten uit

de buurt

Wist u dat wij onze producten bij ondernemers uit de buurt halen?

Ons vlees komt bij slagerij Uit de Bosch vandaan, brood bij bakkerij Wegerif, vis bij J&A uit Harderwijk en een gedeelte van de wijn komt van wijngaard de Wilgenhorst. Deze ondernemers maken hun producten met liefde en dat proef je!

Reserveren

U kunt bij ons gemakkelijk online een tafel of arrangement reserveren.

Reserveren

Rookhok

Bij Oost roken we wekelijks onze zalm. Deze roken we lauwwarm op populieren hout, wat een speciale rooksmaak met zich meebrengt. In de zomer roken wij ook paling uit de Randmeren.