Leuke dingen doen

Bij Oost biedt diverse culinaire arrangementen aan zoals een high wine of een wijn- of lokale bierproeverij.  Bij Oost kan je ook terecht voor het maken van een (privé) vaart met onze klassieke salonboot. En we bieden ook workshops oud (Harderwijkse) ambachten zoals een workshop smeden of visroken.

Actief in Harderwijk
Fietsen, lunchen en suppen

v.a. € 59,50 p.p.

Je start je dag met een 2 uur durende Biketour langs de vele mooie plekjes van Harderwijk. Daarna strijk je neer Bij Oost, midden in de oude vissershaven, onder de molen op het terras met het mooiste uitzicht van Harderwijk. Daar geniet je van een overheerlijke lunch. Na de lunch ga je het water op voor een tour op een sup. Sup op je gemak door het Waterfront, langs de gezellige kades en bekijk de bruggetjes, molen en de vuurtoren vanaf je board. De prijs is inclusief koffie met iets lekker, fietshuur, uitgebreide lunch en een suptour.

Beleef Harderwijk
Fietsen, lunchen, varen

v.a. € 50,00 p.p.

Je gaat met Mirjam den Herder mee voor een Biketour langs alle mooie plekjes van Harderwijk. Daarna schuif je aan Bij Oost voor de lunch. Bij Oost is een restaurant midden in de oude vissershaven, onder de molen op het terras met het mooiste uitzicht van Harderwijk. Daar geniet je van een overheerlijke lunch. Na de lunch stap je aan boord van de klassieke salonboot Jacoba van Reijer Dzn. voor een rondvaart over de randmeren. De prijs is inclusief koffie met iets lekker, fietshuur, uitgebreide lunch en rondvaart.