Ambachtelijk roken

Een van de signature dishes Bij Oost is onze huisgerookte zalm. Wekelijks roken we deze zalmzijdes en het resultaat is niet te versmaden.
Wij bieden de mogelijkheid om zelf eens ervaring op te doen met roken. Hiervoor bieden wij een rookworkshop aan, waar je met een groep of individueel (op inschrijving) zelf kan roken en daarna heerlijk kan genieten van een diner met de gerookte ingredienten.

Rookworkshop

Altijd al vis of vlees willen leren roken? Tijdens deze workshop leer je de verschillende technieken om te roken. Van hout tot goud! Na een korte theorieles ga je aan de slag. Je krijgt uitleg over het rookhok en over het zouten van de ingrediënten. Daarna ga je aan de slag met het hakken van houtjes en het roken van de ingrediënten ( bijv. zalm, kippedij, biefstuk en portabella).
De gerookte ingrediënten worden opgemaakt door onze chef. Tevens serveren wij er garnituren bij.

Prijs op aanvraag