Rondvaart en sloepverhuur

Bij Oost is het startpunt als je het water op wil. Het ligt direct aan de haven van Harderwijk op de oorspronkelijke werf. Vanuit deze historische plek stap je aan boord van één van onze boten. Wij hebben verschillende Stormer sloepen en een klassieke salonboot ‘Jacoba van Reijer Dzn’ uit 1925.

Verken in stijl de wateren rondom de stad in één van onze robuuste sloepen of vaar mee met onze klassieke rondvaartboot? Wil je met een grote groep een rondvaart maken, ook daarvoor hebben wij een oplossing.

Wij verzorgen graag de catering aan boord. Denk aan een proeverij lunch, een borrelplank of een koelbox met frisdrank.

Wil je reserveren? Klik dan rechtsboven in op “Reserveren?”

Rondvaart

Rondvaart op de salonboot Jacoba van Reijer Dzn.
Van dinsdag tot en met zaterdag om 13.30 uur. Buiten het seizoen, alleen bij voldoende animo (min. 6 personen). In het hoogseizoen varen we ook om 12.00 uur en om 15.00 uur. 

1 uur varen
15,00 per persoon
7,50 voor kinderen onder de 12 jaar

Boot afhuren
150,00 per uur
180,00 per uur incl. gastvrouw

Sloepvaren

Bij Oost verhuurt sloepen van het type Stormer, deze zijn uitgerust met heerlijke zitkussens om comfortabel te kunnen genieten. Je kan bij ons instappen voor de ultieme ervaring op het water. Na een korte briefing vaar je door de haven en kun je genieten van de prachtige waterrijke omgeving. Het nieuwe Waterfront en zijn ontwikkelingen zijn overduidelijk te zien en met de waterkaart kun je de rest van het Wolderwijd of het Veluwemeer verkennen.

Kom ook een dagje genieten! Wij verzorgen graag de catering aan boord zodat je heerlijk kunt picknicken op een van de eilandjes. Uiteraard kunnen wij je voor, tijdens en na de vaartocht volledig voorzien van informatie en catering, net zo uitgebreid als je dat wilt.

Van dinsdag tot en met zaterdag kan je bij ons terecht voor het huren van een sloep. 

Sloepverhuur

Aan boord dient men, net als overal, rekening te houden met 1,5 meter, behalve als u samen 1 huishouden vormt.

 

Sloep 6 personen
2 uur 74,50
4 uur 119,50
Hele dag 210,00
Sloep 12 personen
2 uur 124,50
4 uur 166,00
Hele dag  260,00
∗ Speciale aanbieding voor dinsdag/woensdag/donderdag
Als je gezellig komt lunchen, ontvang je 10,00 korting op de huurprijs.

Wij kunnen voor u ook de catering verzorgen:
* Koelbox met fris, bier of wijn
* Borrelbox
* Broodplank

Let op: wij vragen 300 euro borg, deze kan alleen contant worden betaald. De huur van de sloep is wel met pin af te rekenen.

Meer informatie

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wil je reserveren? Klik dan rechtsboven op “Reserveren”.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Chef’s Boat

Aan boord van onze salonboot Jacoba van Reijer Dzn word je ontvangen met een feestelijk glaasje Zuyderzee en een luxe hapje. Daarna neem je plaats in de salon voor een 5-gangen diner met bijpassende wijnen. Onze gastvrouw serveert de gerechten uit en de chef vaart mee om de gerechten klaar te maken aan boord!
Een unieke culinaire ervaring die je een keer gedaan moet hebben!