Vergaderarrangementen

Privé vergaderen met uitzicht over de vissershaven? Dan bent u bij Veluvia aan het goede adres. Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien en naar wens in te richten, tevens beschikken wij ook over de benodigde audiovisuele apparatuur.

Wij kunnen u dit aanbieden voor de prijs van €37,50 per persoon voor een dagdeel inclusief uitgebreide lunch en onbeperkt koffie/thee & water.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om een vergadering op maat samenstellen in overleg met u. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vergaderen bij Veluvia

Je gasten worden ontvangen in onze Captain’s Room (bovenverdieping), een plenaire zaal met uitzicht over de haven. Deze staat geheel tot je beschikking waar je in alle rust kan vergaderen. Je kan onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Overige faciliteiten zijn gratis wifi, een plasmascherm, flip-over en notitieblokjes.

Inrichting en sfeer

Veluvia is gelegen aan de oude haven van Harderwijk. Naast de helling, waar vroeger de schepen op de kant werden getrokken. Op de begane grond, midden in het restaurant, is nog de oude lier te vinden. Tijdens uw vergadering in de Captain’s room heeft u uitzicht over de oude vissershaven. De Captain’s room heeft een huiselijke sfeer en is wel van alle gemakken voorzien!

Ligging

Op steenworp afstand van Veluvia bevindt u zich in de Veluwse bossen, of op de Randmeren. Plekken die zeker van toepassing kunnen zijn met een activiteit tijdens uw vergadering. U rijdt vanaf de A28 in 5 minuten naar onze locatie, waar wij voldoende gratis parkeergelegenheid hebben voor de deur.

Activiteiten

Tijdens uw vergadering is het ook leuk om aan teambuilding te denken, zoals sloepvaren, rondvaart, molenbezoek, stadswandeling, workshop smeden of ambachtelijk roken of een GPS spel door Harderwijk.

Meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Arrangementen

2 uurs arrangement
€14,00
4 uurs arrangement
€23,50
8 uurs arrangement
€41,50
4 uurs arrangement met sandwichlunch
€36,50
4 uurs arrangement met driegangendiner
€58,00
8 uurs arrangement met sandwichlunch
€54,50
8 uurs arrangement met proeverij lunch en driegangendiner
€90,00

Bovenstaande prijzen zijn op basis van minimaal 8 personen

Private dining

Altijd al met een select gezelschap willen dineren of uitgebreid willen lunchen op een speciale locatie?

Bij Veluvia kunt u privé eten op onze salonboot (t/m 12 personen) of bij ons in het restaurant of in onze Captains room. Wij kunnen in overleg het menu samenstellen. Onze chefkok Peele Koops heeft jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca, hij maakt graag in overleg met u een passend menu.