Vergaderarrangementen

Vergaderen op een unieke plek? Dan bent u Bij Oost aan het juiste adres. Gelegen onder de molen en naast de helling, waar vroeger de schepen op de kant werden getrokken met een lier. Deze is nog te vinden midden in het restaurant. 
De Captain’s room, de vergaderruimte boven, heeft een pracht uitzicht over de oude vissershaven en heeft een huiselijke sfeer. Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien en naar wens in te richten. Het restaurant ligt aan het water, vlakbij het veluwemeer en op steenworp afstand van de Veluwse bossen. Plekken die zich perfect lenen voor een activiteit tijdens of na de vergadering. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een vergaderdag op maat samenstellen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een dagdeel vergaderen incl. onbeperkt koffie en thee en een uitgebreide lunch? Wij kunnen u dit aanbieden voor  €38,50 per persoon.

Vergaderen bij Veluvia

Je gasten worden ontvangen in onze Captain’s Room (bovenverdieping), een plenaire zaal met uitzicht over de haven. Deze staat geheel tot je beschikking waar je in alle rust kan vergaderen. Je kan onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Overige faciliteiten zijn gratis wifi, een plasmascherm, flip-over en notitieblokjes.

Inrichting en sfeer

Veluvia is gelegen aan de oude haven van Harderwijk. Naast de helling, waar vroeger de schepen op de kant werden getrokken. Op de begane grond, midden in het restaurant, is nog de oude lier te vinden. Tijdens uw vergadering in de Captain’s room heeft u uitzicht over de oude vissershaven. De Captain’s room heeft een huiselijke sfeer en is wel van alle gemakken voorzien!

Ligging

Op steenworp afstand van Veluvia bevindt u zich in de Veluwse bossen, of op de Randmeren. Plekken die zeker van toepassing kunnen zijn met een activiteit tijdens uw vergadering. U rijdt vanaf de A28 in 5 minuten naar onze locatie, waar wij voldoende gratis parkeergelegenheid hebben voor de deur.

Activiteiten

Tijdens uw vergadering is het ook mogelijk om een teambuildingsactiviteit te organiseren, zoals sloepvaren, rondvaart, stadswandeling, workshop smeden of ambachtelijk roken of een GPS spel door het historisch centrum van Harderwijk. Dit doen wij in samenwerking met Adventure Veluwe.

Meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Chef’s Boat

Altijd al met een select gezelschap willen dineren op een speciale locatie?

Bij Oost kunt u dineren op onze salonboot (max. 12 personen). Aan boord van onze salonboot Jacoba van Reijer Dzn wordt u ontvangen met een feestelijk glaasje Zuyderzee en een luxe hapje. Daarna neemt u plaats in de salon voor een 5-gangen diner met bijpassende wijnen. Onze chef vaart mee om de gerechten klaar te maken aan boord!