Vergaderen Bij Oost

Vergaderen op een unieke plek? Dan bent u Bij Oost aan het juiste adres. Gelegen onder de molen en naast de helling, waar vroeger de schepen op de kant werden getrokken met een lier. Deze is nog te vinden midden in het restaurant. 
De Captain’s room, de vergaderruimte boven, heeft een pracht uitzicht over de oude vissershaven en heeft een huiselijke sfeer. Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien en naar wens in te richten. Het restaurant ligt aan het water, vlakbij het veluwemeer en op steenworp afstand van de Veluwse bossen. Plekken die zich perfect lenen voor een activiteit tijdens of na de vergadering. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een vergaderdag op maat samenstellen.

Vergaderen bij Bij Oost

Je gasten worden ontvangen in onze Captain’s Room (bovenverdieping), een plenaire zaal met uitzicht over de haven. Deze staat geheel tot je beschikking waar je in alle rust kan vergaderen. Je kan onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Overige faciliteiten zijn gratis wifi, een flip-over en notitieblokjes.

Inrichting en sfeer

Bij Oost is gelegen aan de oude haven van Harderwijk. Naast de helling, waar vroeger de schepen op de kant werden getrokken. Op de begane grond, midden in het restaurant, is nog de oude lier te vinden. Tijdens uw vergadering in de Captain’s room heeft u uitzicht over de oude vissershaven. De Captain’s room heeft een huiselijke sfeer en is wel van alle gemakken voorzien!

Ligging

Op steenworp afstand van Bij Oost bevindt u zich in de Veluwse bossen, of op de Randmeren. Plekken die zeker van toepassing kunnen zijn met een activiteit tijdens uw vergadering. U rijdt vanaf de A28 in 5 minuten naar onze locatie, waar wij voldoende gratis parkeergelegenheid hebben voor de deur.

Activiteiten

Tijdens of na uw vergadering is het ook mogelijk om een teambuildingsactiviteit te organiseren, maak een rondvaart met onze klassieke salonboot. Of sluit de dag af met een workshop smeden of ambachtelijk roken. In samenwerking met Adventure Veluwe kunnen wij ook spel door het historisch centrum van Harderwijk organiseren.

Meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Vergaderen aan boord van de Jacoba

Als je op zoek bent naar een originele en inspirerende locatie voor een vergadering? Vaar dan mee aan boord van onze klassieke salonboot Jacoba van Reijer Dzn uit 1925. De salonboot is van alle gemakken voorzien.

Meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)